Nyheter och uppdateringar

 

050801 Vi uppmärksammar Nordiska festivalen med anledning av att David Duke åter kommer att besöka Sverige. Se I fokus.

050626 Det nationella svaret på kyrkans Påskupprop (som kräver amnesti åt illegala invandrare), Midsommaruppropet, har börjat och återfinnes i I fokus-sektionen.

050417 Informationsflygbladet finns nu i två versioner där baksidan blivit utbytt i den senare versionen.

050321 Nu finns Det nordliga sökandet utgiven på svenska! I samband med detta släpper vi bokens sjätte kapitel som PDF.

050212 En kortare artikel om David Dukes Sverigebesök har lagts upp i "I fokus"-sektionen.

041212 Ytterligare en av doktor J. P. Rushtons artiklar finns nu tillgänglig för nedladdning: Har rasbegreppet en biologisk grund?.

041014 Ras i Skandinavien, Mikael Widmarks unika analys av situationen i tre nordiska länder finns nu översatt och tillgänglig för nedladdning.

040913 Michael J. Polignanos tal från Enhets- och ledarskapskonferensen i New Orleans i maj 2004 finns att läsa i sin helhet i vår I fokus-sektion.

040619 Vi har lagt upp en längre artikel som kommentar till den uppmärksammade C-uppsatsen från Södertörns högskola om den etnopluralistiska ideologin. Artikeln återfinnes under den nya "I fokus"-sektionen på huvudisidan.

040603 Som synes har utvecklingen av sidan stått stilla i exakt ett år. En ny PDF med de två artiklarna Rätten till liv, samt Rätten till liv måste hävdas har lagts upp. Marknadsföringsdokumentet är uppdaterat avseende det nya dokumentet. Ambitionen är fortfarande en fullständig förnyelse av P-B.com under de närmaste månaderna.

030603 På länksidan finns nu en länkutbytessektion. Om Du har en hemsida som länkar till oss, hör av Dig så lägger vi upp en motsvarande länk. Vidare finns Rasbegreppets verklighet av Richard McCulloch nu att köpa i exklusivt tryck tack vare ett samarbete med Nordiska förlaget. Dessutom har ytterligare en artikel av Richard McCulloch blivit tillgänglig för nedladdning: De nordliga folkens tragedi. Marknadsföringsdokumentet är uppdaterat avseende den nya artikeln.

030507 En banner avsedd att användas av de som vill hjälpa till att exponera P-B.com har lagts upp.

030113 Flygbladsutdelning i Helsingborg. Se aktivitetssidan.

030103 Stora uppdateringar! Uppdateringarna har legat nere i en dryg månad. Nu kan vi presentera tre nya verk på svenska av Richard McCulloch, varav ett motsvarar en mindre bok i omfattning. De tre skrifterna är: E-post från motståndare till nordligt rasbevarande, Vilket är vårt namn?, samt Frågan om raslig uppblandning och "orenhet". Se mer information på respektive presentationssida. Vidare har vi på aktivitetssidan fått upp rapport om både anslagsuppsättning på Stockholms universitet och KTH i början av december och uppmärksammande i Wärensdsbladet. Detta anslag, med tillhörande instruktioner, finns nu för hemladdning. Marknadsföringsdokumentet är uppdaterat avseende nytillkommet material.

021114 Flygbladsutdelning i Gamla Enskede söder om Stockholm. Större delen av Gamla Enskede täckt. Se illustrerad rapport.

021111 Klistermärken har satts upp och flygblad har spritts på Stockholms universitet och KTH. Se bildkollage.

021016 Det nya flygbladet är upplagt. Marknadsföringsdokumentet är uppdaterat avseende flygbladet.

021009 En ny sida, "Aktiviteter, händelser och uppmärksammanden", har tillkommit, och nås från huvudsidans övre del. Under helgen delades mer än 3.000 flygblad ut i Skåne. Se den kortfattade och illustrerade rapporten. Det nyproducerade flygbladet blir tillgängligt inom kort.

021003 J. P. Rushtons sedan länge utannonserade artikel "Ras och brott" är upplagd.

020902 Stor uppdatering: Ett samlingsdokument med alla texter från Föreningen för Folkens Framtid (under perioden 1999-2001) har lagts upp, liksom ett dokument med Henrik Larssons två artiklar ursprungligen publicerade av Nationaldemokraterna. (Marknadsföringsdokumentet har uppdaterats avseende de nya dokumenten.)

020902 Nationens Änglar är nu verkligen on-line på www.nationensanglar.com.

020817 Länken till Nationens Änglar är visserligen aktiverad, men ansvarig meddelar att den läggs upp först på måndag eller början av veckan som kommer.

020816 Fler uppdateringar än vad som var tänkt när förra nyhetsrapporten (020808) skrevs har skett. Nationens Änglar öppnar hemsida! De sympatiserar med och stödjer Preservationist-Books.com. Länken till dem är nu aktiverad. Deras Frank Larsson har bidragit med en kärnfull introduktionsartikel som öppnas automatiskt på vår huvudsida. Det nedladdningsbara presentations/introduktionsbrevet har skrivits om fullständigt, och den gamla versionen har makulerats. Texen är nu en helt annan, och både PDF-filen och RTF-filen är utbytta. Om Du tagit hem de gamla versionerna, så byt gärna ut mot aktuella. Nu kan vi även erbjuda klistermärken. Med ett nyupplagt PDF-dokument är det numer möjligt för Dig som sympatisör att producera egna klistermärken. Instruktioner och mallar finns i dokumentet. Se vår promotionsida beträffande den saken. (Det går även att köpa klistermärken). Artiklarna som erbjuds på huvudsidan har strukturerats upp bättre. Även marknadsföringsdokumentet är uppdaterat. De här uppdateringsnotiserna har blivit överskådligare genom att den senaste numer ligger överst.

020808 Tyvärr spricker det planerade tidsschemat för uppdateringar och den engelska sektionens öppnande. Fram till och med den 15 september (valdagen) kommer nästan all energi att läggas på annat arbete. Vi beklagar detta, men bedömer att beslutet att fortskrida med Preservationist-Books.com på sparlåga fram till valdagen till förmån för valrelaterat arbete är ett riktigt beslut. Utgången av detta val är oerhört viktigt. Mindre uppdateringar kommer dock att ske.

020726 Recensioner av Det rasliga fördraget, Änglarnas levnadsöde och den kommande boken Det nordliga sökandet har lagts upp.

020723 Nytt presentationsdokument upplagt för dem som vill informera om Preservationist-Books.com via e-post, debattinlägg etc. Se "Hjälp oss"-sidan. Även "Att marknadsföra Preservationist-Books.com" blev ordentligt uppdaterat idag.

020722 Ny sida för besökares och läsares kommentarer upplagd.

020717 "Vem styr Amerika?" borttagen för omarbetning.

020713 Dokumentet "Att marknadsföra Preservationist-Books.com" har återigen uppdaterats.

020710 Den nedladdningsbara, svartvita versionen av visitkortet har förbättrats betydligt. Den tidigare versionen gav dåligt resultat vid klippning efter dubbelsidig utskrift och och/eller dubbelsidig kopiering i kopiator. Den nya versionen ger avsett resultat. Om Du tagit hem den gamla bör den bytas ut mot den nya.

020709 Dokumentet "Att marknadsföra Preservationist-Books.com" har återigen uppdaterats.

020621 Dokumentet "Att marknadsföra Preservationist-Books.com" har uppdaterats. Om Du har tagit hem den första versionen bör den bytas ut mot den nya.


020612 Följande böcker, skrifter och ytterligare dokument fanns tillgängliga vid uppstart: Änglarnas levnadsöde, Det rasliga fördraget, Svart intelligens i ett vitt samhälle, Det rasliga genomsnittet är det rasliga levnadsödet, Att skapa en moralisk image, Rasbegreppets verklighet, Separation: den rasligt bevarande nödvändigheten, En intervju med Richard McCulloch, Vem styr Amerika?, Att marknadsföra Preservationist-Books.com, visitkort, samt flygblad.

020612 Preservationist-Books.com lanseras on-line.

020602 Websajtens officiella lansering framflyttas till den 12 juni. Användarvänligheten har ökat genom att material nu kan laddas hem ännu enklare via klickbara bilder direkt på huvudsidan. Man behöver inte längre gå in på respektive produktsida för att ta hem PDF-filerna en efter en.